Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Update 10e
03-11-2017, 04:49 AM,
#21
RE: Update 10e
I'M....come lopht....
Reply
03-11-2017, 04:55 AM, (This post was last modified: 03-11-2017, 04:55 AM by lopht.)
#22
RE: Update 10e
One more thing you can try if magebot is not connecting.  Run tibia 10 then right click Magebot and Run As Administrator. Then login and try.  If this doesnt work, delete the file pipe11.dat in C: and try again
Reply
03-11-2017, 05:07 AM,
#23
RE: Update 10e
Anyone tried the last thing? Im at work but ill try asap i get home gotta love magebot ah my gawd!
Reply
03-11-2017, 05:09 AM,
#24
RE: Update 10e
I deleted pipe11.dat and now my antivirus says magebot is malware and cant re install it Big Grin
Reply
03-11-2017, 05:10 AM,
#25
RE: Update 10e
I try and still same problem.
Reply
03-11-2017, 05:10 AM,
#26
RE: Update 10e
Yes, magebot is working however you need to run it as admin and open it before you log in.
Nice one Lopht
Reply
03-11-2017, 05:13 AM,
#27
RE: Update 10e
(03-11-2017, 05:10 AM)mikel123 Wrote: Yes, magebot is working however you need to run it as admin and open it before you log in.
Nice one Lopht

For me still same problem. Nothing what Lopht say does not work.
Reply
03-11-2017, 05:38 AM,
#28
RE: Update 10e
(03-11-2017, 05:13 AM)Hideharu Wrote:
(03-11-2017, 05:10 AM)mikel123 Wrote: Yes, magebot is working however you need to run it as admin and open it before you log in.
Nice one Lopht

For me still same problem. Nothing what Lopht say does not work.

run tíbia with administrator, run magebot with administrator, login your character, really dont Works? for me Works.
Reply
03-11-2017, 06:11 AM,
#29
RE: Update 10e
(03-11-2017, 05:38 AM)warz Wrote:
(03-11-2017, 05:13 AM)Hideharu Wrote:
(03-11-2017, 05:10 AM)mikel123 Wrote: Yes, magebot is working however you need to run it as admin and open it before you log in.
Nice one Lopht

For me still same problem. Nothing what Lopht say does not work.

run tíbia with administrator, run magebot with administrator, login your character, really dont Works? for me Works.

Ok now is working, running tibia as admin, then mb as admin, login char is working Thanks! Big Grin
Reply
03-11-2017, 06:34 AM,
#30
RE: Update 10e
Finally it is working for me in Windows 8. What I need to do is:

- Completely uinstall MB from my computer
- Reboot my computer
- Download and install the MB + paste MB key then add my computer
- Configure all the settings from the database

Thanks Lopht. Great Job!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)