Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Auto-open corpse suddenly not working
08-18-2016, 02:40 AM,
#1
Sad  Auto-open corpse suddenly not working
Just using MB as usual, and auto open corpse stopped working.
If I click the body loot goes up, but if not char just kill monsters and run.
I tried reinstall it but still the same problem, in Normal mode and Safe mode.
Any suggestions ? Angry Huh
Reply
08-18-2016, 04:00 AM,
#2
RE: Auto-open corpse suddenly not working
Sup KDC,

Do you try up the Autoloot Range? Could be solved the problem, i guess..

I hope helped; hugs!

Moisés Arthur <
Reply
08-18-2016, 06:26 AM,
#3
RE: Auto-open corpse suddenly not working
(08-18-2016, 04:00 AM)angoscass Wrote: Sup KDC,

Do you try up the Autoloot Range? Could be solved the problem, i guess..

I hope helped; hugs!

Mmm have the same configuration as always, and still not working.
I tried with the range but the problem continue, kill and just pass walking.
Another tip ???
tx anyway
Reply
08-18-2016, 01:13 PM,
#4
RE: Auto-open corpse suddenly not working
Cipsoft changed the way corpses work, other bots have been updated but tibiadb is the last one, as always
Reply
08-19-2016, 04:46 AM,
#5
RE: Auto-open corpse suddenly not working
Update Lopht, please
Reply
08-19-2016, 02:45 PM,
#6
RE: Auto-open corpse suddenly not working
I posted an update that should fix this
Reply
08-19-2016, 07:57 PM,
#7
RE: Auto-open corpse suddenly not working
(08-19-2016, 02:45 PM)lopht Wrote: I posted an update that should fix this

Thank you very much my friend!
Reply
08-22-2016, 02:26 AM,
#8
RE: Auto-open corpse suddenly not working
hi, i have the same problem, where i find ur update?
Reply
08-22-2016, 06:58 AM,
#9
RE: Auto-open corpse suddenly not working
just redownload version 10.96
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)